Bonus Media Ltd moves into new offices

This month we’ve moved up to a shiny new office on the third floor of the Media Centre, more than doubling our floorplan to make room for some new recruits.

Though we still work remotely more often than not, it’s definitely really useful to have somewhere to get together and work collaboratively.

It’s an open plan, South-East facing corner space with views over Huddersfield to the John Smith’s Stadium. The Media Centre is among the most modern and high-quality buildings in Huddersfield, with constant climate control and many efficiency features, including a solar-panelled roof.

It’s great to have a bit more breathing room, especially for our triple monitor workstations. We’ve also added a breakout area and a mini-kitchen.

Clare is now our resident Ikea expert, and so far we’ve managed to keep all the plants alive 🙂